Gratisspel på odds hos Paf värda 20 euro

Paf är en spelsajt som erbjuder spel på mängder med odds. Du kommer definitivt kunna att hitta både din favoritsport och din favoritliga att spela på! Här hittar du odds spel på alltifrån fotboll till motorsport till och med på schack. Hos Paf hittar du dessutom odds på politiska händelser. Det är perfekt för dig som inte är så mycket för sport men som ändå vill ha spänningen som medföljer när man spelar på odds!
Läs mer och registrera dig hos Paf

Paf gratispel på odds

Gratisspel på odds

När du blir medlem hos Paf och gör din första insättning för ditt första spel, så har du redan då möjlighet till en Paf bonus. Du kan nämligen få gratisspel på odds hos Paf till ett värde av hela 20 Euro, helt utan omsättningskrav. När du har spelat ditt första odds spel så kommer du att få ett meddelande i din inbox inom ett par dagar. Där finns en länk du kan klicka på för att få tillgång till dina 20 euro, som du sedan kan spela gratis med på olika odds spel.

Hos Paf hittar du även andra bonuserbjudande. Bland annat så bjuder Paf dig på fyra stycken bet, men du betalar bara för en som ny medlem. Inte heller det här erbjudandet har något omsättningskrav men däremot så behåller Paf insatsen och du får vinster. Så satsar du då 5 euro x 2 i odds på att ditt lag ska vinna. Om laget vinner blir då den totala vinsten 10 euro. I det här fallet så behåller Paf de 5 euro som insatsen var och du får vinsten på 5 euro i din pott. Kom ihåg att eftersom du får 4 gratisspel så vinner du pengar även om det blir plus minus noll. Du har ju inte betalat för insatsen på riktigt!
Registrera dig och få gratisspel på odds hos Paf