Oddsbonusar hos tre generösa spelsidor inför VM

Alla vi sportälskare som vill slå på Tv:n och njuta av de bästa fotbollsmatcher live vill givetvis inte missa fotbolls VM 2018 i Ryssland! Men det kommer som ni vet bara vart fjärde år! Nu när det äntligen är dags för VM så vill man inte missa en enda sekund av spänningen! Man kan öka spänningen och upplevelsen ytterligare genom betta lite, kanske på Sveriges matcher. Många bettingsidor på nätet har riktigt fina oddsbonusar och generösa välkomsterbjudanden så att vi spelare kan få en riktigt bra start. Här går vi igenom de tre bästa bonusarna som finns att få tag i när det gäller att spela på VM.

Tre spelbolag med bra oddsbonusar

Om du vill ha generösa oddsbonusar så har du hittat helt rätt. Här skall vi titta på de tre bästa oddsbonusarna som man kan använda sig av under fotbolls VM 2018.

Betsafe oddsbonus

Nästa spelbolag som vi inte vill missa när det gäller att få en bra oddsbonus är Betsafe. Här får du upp till 2000 kr i bonus. Maximal bonus får man vid en insättning på 2000 kr, då har du hela 4000 kr att spela med på VM odds! Vill du spela hos mer än ett spelbolag under VM är Betsafe en av de spelsidor du bör testa på!
Hämta din oddsbonus hos Betsafe

Coolbet oddsbonus

Innan fotbolls VM 2018 startar bör du även ha tagit en titt på oddsbonusen från Coolbet. De har inte lika stor bonus som sina konkurrenter men den är fortfarande riktigt bra! Du får en 100% matchningsbonus upp till 1000 kr. Du som sätter in 1000 kr har alltså totalt 2000 kr att spela med på VM. Använd bonuskoden ODDS1000 vi din första insättning för att ta del av bonusen!
Hämta din oddsbonus hos Coolbet

Detta är de bästa spelbolagen med de bästa oddsbonusarna på VM i fotboll 2018!
Lycka till!