Så spelas Bandy VM 2021 i Ryssland

Det har varit många frågetecken kring Bandy VM 2021 om när och var det skall spelas nu verkar vi i alla fall ha ett svar. Läs mer om detta nedan.

Så spelas Bandy VM 2021 i Ryssland

Så spelas Bandy VM 2021

Bandy VM 2020 blev aldrig spelat på grund av Coronautbrottet. Om det skall spelas i efterhand som det var tänkt blir allt mindre troligt då Corona pandemin fortfarande pågår. Vi som gillar bandy får istället hoppas på att det går att spela Bandy VM 2021.

Var skall då Vm spelas någonstans? Jo, det senaste beslutet är detta:

Bandy VM 2021 spelas den 11-17 oktober i Irkutsk, Ryssland

Dock kan det bli tal om att flytta mästerskapet igen om det blir fortsatta problem med covid-19. Dock tror de flesta experter att det är detta datum som kommer att gälla.

Det betyder att Ryssland kommer ha hemmaplan och därmed är de favoriter att vinna ännu ett VM guld. Det senaste VM som spelades var 2019 och då vann Ryssland mot Sverige efter förlängning.

Spelbolag med bandy odds

I princip alla spelbolag med svensk licens kommer att ha odds på Bandy VM 2021. Detta då bandy är en intressant sport att betta på. Sverige och Ryssland kommer sannolikt att vinna sina matcher enkelt fram till en final. Det enda lag som kan ge ett motstånd är Finland som slutade trea i VM 2019. I semin vann Ryssland mot Finland med 6-2 men hade vissa problem och matchen var jämnare än siffrorna visade.

I den andra semifinalen vann Sverige mot Kazakstan med 20-1. Det är således inga stora odds vi kommer få genom att spela på Sverige eller Ryssland. Men man kan istället hitta bra odds genom att spela på vinstmarginal eller mål i första respektive andra halvlek. Även målskyttar är ett intressant spel på bandy.

Bra odds på bandy finns hos Betsson.