Spela på La Liga

I fotbollstokiga Spanien står kampen i den professionella La Liga ofta mellan storklubbarna Barcelona och Real Madrid. År efter år tar de in de bästa spelarna från hela världen. Inför årets säsong 2016/2017 tippas den högsta divisionen La Primera División att vinnas av Real Madrid. Med så låga odds som 1.50 gånger pengarna av de flesta spelbolag. Endast Barcelona kan matcha detta låga odds med 2.50 i snitt hos spelbolagen. Medan man bland de övriga tjugo lagen får ta ett rejält kliv ner till Atlético Madrid och Sevilla som främsta utmanare där spel på Atletico ändå ger över 20 gånger pengarna.

Några av världens bästa fotbollsspelare finns också i de två storklubbarna. Oddsen är låga för att antingen Cristiano Ronaldo i Real Madrid eller Lionel Messi i Barcelona kommer att ta hem skytteligatiteln.
Spela på La Liga hos Unibet

Spela på La Liga

Europeisk dominans

De spanska topplagen är nästan alltid högst inblandade även i de stora europeiska cuperna som Champions League där man har fem lag och Europa League där Sevilla vann den senaste titeln. Men även den inhemska cupen Copa del Rey är viktig i Spanien. Att ha koll på dessa cuper är alltså en fördel när man ska tippa La Liga. Eftersom ett lag kanske fokuserar mer på att vinna en cup ett år än att ta hem ligasegern. Både Barcelona, Real och Atlético Madrid har låga odds och ligger i topp fem när det gäller att ta hem Champions League denna säsong.

Vem åker ur?

Att tippa vem som åker ur La Liga är lite mer svårspelat varför detta kan vara ett alternativ till att satsa på låga odds hos storklubbarna. Granada, Osasuna och Sporting Gijon är de lag med absolut lägst odds för att lämna Primera Divisíon denna säsong. Men här känns det som att mycket kan hända innan ligan avslutas i maj 2017.
Till Unibet