Spelbolagen med bästa odds på VM 2022

Vilka är spelbolagen med bäst oddsVM i fotboll 2022? Vi har hela listan med de spelbolag som har bäst återbetalning på sina VM odds.

Spelbolagen med bästa odds på VM 2022

Spelbolagen med bästa odds på VM 2022

Här är de spelbolag som har bästa återbetalning d.v.s bäst odds på fotbolls VM 2022 i Qatar.

  1. Unibet – 98% återbetalning på alla matcher i VM
  2. Bet365 – Bäst liveodds av alla spelbolag och bäst oddsbonus
  3. Betsson – Alltid bra odds på stora mästerskap inklusive VM 2022

Genom att spela där oddset är högst ökar man sina vinster och blir en vinnare i längden på sportsbetting. Du kan givetvis ha mer än tre spelbolag att spela på men börja med dessa är vår rekommendation.

Unibet 98% återbetalning på VM

Om man tittar på hur oddsen såg ut under fotbolls VM 2021 så hade Unibet 98% återbetalning på varje match. Det är enormt bra och få spelbolag kan hålla den återbetalningen under en längre tid utan att förlora stora pengar.

Övriga spelbolag på vår lista har även de 98% återbetalning, men på enstaka matcher. Även det är bra och genom att ha dessa spelbolag in sin portfölj kan man betta där när oddset är högst hos dem.

När det gäller Qatar VM i fotboll 2022 så är detta et utmärkt tillfälle att spela. Framförallt så vill spelbolagen erbjuda de bästa oddsen och då tvingas de ibland att ge överodds och då kan man tjäna pengar.

Övrigt man kan säga om Unibet är att de är det spelbolag som har mest svenska spelare efter Svenska Spel. De har ett enormt spelutbud båda vad gäller antal sporter men även antal spel per match. De har även livestreaming där man kan se spelare Bundesliga, Serie A, Ligue 1 och La Liga varje vecka. För att se livestreamingen så behöver du ett spelkonto och ha lagt ett spela de senaste 24 timmarna.