Spelbolagen med bästa oddsbonus 2017

Om du letar på nätet idag så kommer du med största sannolikhet att stöta på en och annan mycket bra oddsbonus. Ibland kan det dock kännas som en ren djungel och man kanske tycker att det är svårt att veta att man har hittat den allra bästa oddsbonusen som bara är möjlig att få år 2017. Om detta är fallet, så kommer här lite bra tips på bonusar som bara väntar på att bli hämtade.

Betsafe oddsbonus

Betsafe

Betsafe är ett bolag som idag har det allra största utbudet när det gäller odds, så du har alla chanser att kunna följa ditt favoritlag och spela på matcherna hos dem. Betsafe startade år 2006 och är ett mycket omtyckt spelbolag i Sverige. Idag finns bolaget i mer än 100 länder. Oddsbonusen som Betsafe för tillfället erbjuder är en bonus på 100 % på upp till 1000 kr. Det enda du behöver göra är att öppna ett konto hos Betsafe och gör din första insättning på minst 100 kr och max 1000 kr. Du får sedan det dubbla av Betsafe att spela för.
Registrera dig hos Betsafe

Bet365

Hos Bet365 får alla nya kunder en riktigt bra bonus just nu. Företaget har funnits sedan år 2000 och är känt för sina bra odds och sitt enorma utbud av spel. Bet365 ger dig också 100 % på upp till 1000 kr just nu. Allt du behöver göra är att registrera dig och sen är det bara att hoppas på att du vinner.
Registrera dig hos Bet365

Betsson

Betsson är kanske allra mest kända för sin mycket bra livestream-tjänst där man följa sitt favoritlag. Just nu får du upp till 1000 kr riskfritt spel hos Betsson. Detta innebär att du får upp till 1000 kr att spela för när du gör en första insättning. Om du inte vinner, så får du helt enkelt tillbaka din insats och detta är helt utan omsättningskrav.
Registrera dig hos Betsson