Vilka spelbolag på nätet har de högsta oddsen

När det gäller att göra det rätta valet av spelbolag på nätet och samtidigt vara den som spelar betting online, så är det många saker som ska falla på plats. Det första och största som de flesta brukar se till och välja sitt spelbolag efter är den stora sportbonus som erbjuds. Naturligtvis kommer detta att vara något som gör det roligare och bättre att spela, men allt hänger inte på denna. Det handlar om att få de bästa oddsen, alla de funktioner du söker samt ett stort utbud av matcher du kan spela på. I det fallet ska vi kika lite närmare på vad som är bäst rörande höga odds.
Läs mer och registrera dig hos Pinnacle

Pinnacle bonus

När de flesta talar om höga odds menar de själva oddset, men detta är egentligen inte alls de du ska kika på när det handlar om de största möjligheterna att vinna på sportsbetting. Här handlar det helt enkelt om hur mycket av summorna det spelas för, som ges tillbaka i forma av vinster till spelarna.

De bästa valen med bra odds och mycket vinster

I detta fall är det faktiskt tre stora spelbolag på nätet du har att välja mellan. Här handlar det då om Pinnacle, Bet365 samt Unibet. Naturligtvis ligger de flesta bookmakers i närheten när det handlar om utbetalningar till spelarna, men dessa håller en genomgående hög kvalitet.

Pinnacle är den som sägs ha den högsta procentuella återbetalningen till spelarna. Här ligger denna på 98% eller mera. Inte alls illa när du vill ha bra oddsspel och höga chanser till vinst.
Till Pinnacle

Bet365 är sedan den som alltid håller sig högt framme som val av bookmaker. Här är den procentuella återbetalningen mellan 96-98%, vilket ska anses som mycket bra. Här är oddsen också alltid mycket höga.
Till Bet365

Som tredje val har du Unibet som har återbetalningsprocenten 95-98%. Även här finns alla funktioner som livebetting, livestreaming, Cash Out och höga odds.
Till Unibet