Vilket är bästa svenska spelbolag 2017

Året är ännu ungt men visst kan man spekulera i vilket svenskt spelbolag som blir sett som det bästa under det kommande året. I mångt och mycket är det en fråga om tycke och smak men väsentligare i flera andra kriterier hur de sköter sin spelsida.
Vi rekommenderar att du tar en koll hos Betsson

Betsson bonus

– Har spelbolaget gångbart satta odds?
– Bjuder sajten på en fin registreringsbonus?
– Har man fortlöpande lojalitetsbonus, så kallade reload-bonus?
– Är det möjligt att spela på matcher och turneringar live?
– Har man ett brett utbud av sporter?
– Kan man spela 1 X 2?
– Anordnas olika sidotävlingar med exempelvis resor eller priser?
– Är det en svensk sida med svenskt språk?
– Har man svensk kundtjänst?

Topplistan spelbolag 2017

En lista som ovanstående skulle kunna göras hur lång som helst men här skall vi ta fram de som vi tippar blir topp 3 under 2017 och vilken bonus de bjuder på:

1. Betsson. En genuin bookmaker som har surrat i cyberhimlen sedan millennieskiftet ungefär. Mitt i natten vid en koll kör de live: ishockey NHL, basket NBA, fotboll Mexiko med flera, tennis, handboll och volleyboll. Imponerande. Med den i nätspelssammanhang långa erfarenheten vet Betsson hur man skall underhålla och serva spelarna. Bonus just nu är: ett riskfritt spel på upp till 1 000 kr. Det innebär att du kan satsa ett valfritt spel och få pengarna tillbaka utan risk upp till 1 000 kr.
Till Betsson

Andra och tredje plats

Då spel i mobilen blivit en riktigt stor grej, det vill säga att man kan spela var än man befinner sig och följa livespel varje minut med telefonen, så väljer vi:

2. Mobilbet. Betalar 200 % på din första insättning. Mobilbet är en verklig uppstickare.
Till Mobilebet

3. Betsafe som blivit ett svenskt företag sedan de köptes upp av Betsson. Har funnits sedan 2006 och har genuin kunskap speciellt om engelsk fotboll. Bjuder på 1 000 kr i välkomstbonus.
Till Betsafe