Favoriter att vinna Fotbolls VM 2022

Vi tar och tittar på vilka lag som är favoriter att vinna fotbolls VM 2022 och vilka som är deras viktigaste spelare i jakten på ett VM Guld!

Favoriter att vinna Fotbolls VM 2022

Favoriter att vinna Fotbolls VM 2022

Det är framförallt tre lag som spelbolagen tror har störst chans att vinna Fotbolls VM 2022 enligt oddsen och de ska vi titta lite extra på. Det är Brasilien, Frankrike och England.

Brasilien är de största favoriterna till att ta hem VM guldet. Och kanske är det deras tur att vinna igen. Senast Brasilien vann VM guld var 2002. Om man tittar på spelartruppen så har de en enorm bredd. De tre mest värdefulla spelare är Vinicius Jr (100M), Neymar(70M) och Marquinhos(70M). Men här finns så många bra spelare så vi vill även nämna de båda Liverpool spelarna Alisson och Fabinho både med ett värde på 60 miljoner Euro. Även Real Madrid spelarna Rodrygo och Militao har samma stora värde. Det är med andra ord en riktigt stark trupp som Brasilien skickar till VM i fotboll 2022.

Brasilien bästa odds 6,00 hos Unibet

Frankrike är andrahandsfavorit att vinna VM guld 2022. Tittar man på deras trupp så förstår man varför. De har världens mest värdefulla spelare i Kylian Mbappe(165M). Men här finns en mängd andra bra spelare som Christopher Nkunku(65M), Raphaël Varane(60M), Kingsley Coman(60M), Jules Koundé(60M), Aurélien Tchouameni(60M). Och då har vi ändå inte nämnt Grizmann, Benzema, Lloris och Kante som inte har samma värde men som fortfarande presterar på planen. Med det sagt tycker vi att Frankrike har VMs bästa trupp.

Frankrike bästa odds 7,50 hos Unibet

England har även de ett otroligt värde i sin spelartrupp. Störst värde har Harry Kane med ett värde på hela 100 miljoner Euro. Därefter följer följande starka spelare Phil Foden(90), Raheem Sterling(85M), Jack Grealish(80M), Trent Alexander-Arnold(80M), Mason Mount(75M), Declan Rice(75) och Jude Bellingham(75M). Även England har med andra ord en riktigt bra trupp. Kanske finns här inte samma rutin som hos Frankrike och Brasilien men bra spelare har England gott om.

England bästa odds 7,50 hos 888Sport

Här hittar ni hela spelschemat för VM.